Omilla kulmilla


Korkealaatuista, paikallista palvelua

Petri Linna ja Nina Niittyvuopio vastaavat Luulammen erämaakahvilan palveluista helmikuusta 2022 alkaen. Petri on luotettava erämaakulkija ja maltti pysyy niin pyryssä kuin auringossa. Petri on pitkänlinjan asiakaspalvelija rautakaupan puolelta sekä kalastaja - lähinnä Inarijärvi on Petrin kalatiski. Petri kulkee syksyn ja alkutalven kilometrit hirven perässä Angelin nurkilla ja kylläpä hän marjatkin kerää talven varalle.

Nina on toiminut pitkään Inarin matkailun parissa ja vaikuttaa aktiivisesti matkailun kestävään kehitykseen, paikallisten hyvinvointiin sekä tuotekehittelyyn. Hänet voi Luulammen ohella tavata myös Saariselällä matkamuistoliike Hippupuodissa. Töitten ohella aikaa käytetään käsitöihin Koppelon kylänaisten kanssa, harrastajateatteri iValoisten kesäteatteriin, Ivalon kyläyhdistyksen mukaviin toimintailtoihin ja oman porukan mökkireissuihin. Leipomukset ja reseptit ovat pääosin Ninan tuottamia ja kehittämiä - osa suvun mukana kulkeneita ja osa kehitetty lähiruokaa ja urheilijan tarvetta miettien. Luonnontuotealan koulutus on tuonut mukanaan tietoa ja taitoa lähiruuan mahdollisuuksista. 

Ja sukulaiset auttaa: mummit ja vaarit, lapset ja lasten kaverit, sisarukset jne. Kahvilan ylläpito on paljon muutakin kuin kahvilatuotteiden myyntiä ja valmistamista - suurin osa palvelusta on turvallisuutta, lämpöä ja paikallista tuntemusta. Ja sitä pyritään koko joukolla tarjoamaan.