
Tarjottavat

Vuodenaikojen mukaan
Pidämme aina tarjolla superhyviä munkkeja, vegan-sellaisia. Kylmäsavulohileivät ovat maistuneet niin hiihtäjille kuin kesäliikkujille. Korvapuusteja on pidetty pitäjän parhaimpina pullina (PPP) ja niitäkin pyritään pitämään päivittäin listalla. Petrin valmistama siikanappi on luku sinänsä - sitä tarjoillaan ainakin syksyisin ja keväisin, ihanaa lähiruokaa. Kotiväki on ihastunut omaan leipäämme ja sitä tarjoillaan kinkulla ja juustolla tai siis sekä että ja tai. Aina ei sämpylä maistu niin laitetaan kinkku ja juusto piirakkaan, tuo vaihtelua sekin. Itsehän näitä syödään joka päivä, niin onhan se hyvä, että välillä lista vaihtuu...
Pikkunälkäähän nämä tyydyttää sillä runsaimpia ruoka-annoksia tehdään ryhmille tilauksesta ja muutoin kausiluontoisesti.
Kaikki tehdään laktoosittomana ja gluteenitonta on saatavilla makeana ja suolaisena.